God Tisdag!
Höstlovets andra dag har bara börjat, och vi är redan redo för avfärd mot nya äventyr. Sonen ska hänga med Bästa Morfar idag. Exakt vad de ska hitta på är oklart, men det verkar stå mellan Tom Tits i Södertälje och Sjöhistoriska i Stockholm. Jag lär väl få veta ikväll vad det faktiskt till slut blev.
Jag och Dottern tar oss en tur iväg och shoppar lite. Hon har sparat veckopengar som hon vill handla något för. Vad vet hon inte, men vi får väl åka iväg så ser vi vad det blir. Kan tänka mig att vi tar en fika någonstans också. Lite tjej-mys, bara vi två. Hon var lite hängig igår kväll, så jag trodde att hon höll på att bli sjuk, men det verkar som att det gav sig.
Igår kväll firade jag och Maken i alla fall våra 25 år tillsammans med en go middag hemma. Det blev kött, ugnsrostad sötpotatis och majskolv - har verkligen återupptäckt majskolven på sista tiden. Det var jättegott. Till efterrätt slängde jag ihop den här:
Höstlovets andra dag har bara börjat, och vi är redan redo för avfärd mot nya äventyr. Sonen ska hänga med Bästa Morfar idag. Exakt vad de ska hitta på är oklart, men det verkar stå mellan Tom Tits i Södertälje och Sjöhistoriska i Stockholm. Jag lär väl få veta ikväll vad det faktiskt till slut blev.
Jag och Dottern tar oss en tur iväg och shoppar lite. Hon har sparat veckopengar som hon vill handla något för. Vad vet hon inte, men vi får väl åka iväg så ser vi vad det blir. Kan tänka mig att vi tar en fika någonstans också. Lite tjej-mys, bara vi två. Hon var lite hängig igår kväll, så jag trodde att hon höll på att bli sjuk, men det verkar som att det gav sig.
Igår kväll firade jag och Maken i alla fall våra 25 år tillsammans med en go middag hemma. Det blev kött, ugnsrostad sötpotatis och majskolv - har verkligen återupptäckt majskolven på sista tiden. Det var jättegott. Till efterrätt slängde jag ihop den här:
Superenkelt! Inspirationen är hämtad från Jennys Matblogg - googla fram den om ni vill ha tips på god mat!
Jag varvade kaksmulor (Crazy Baker's gluten- och laktosfria chocolate chip coookies) med Valio's laktosfria vaniljkvarg. På toppen hyvlade jag guld-nougat. Ni vet, sån som man köper bland chokladkakorna i affären? Sen stack jag ner lite choklad också. Enkelt och supergott. Nästa gång ska jag nog ha färska hallon på också. Så blir det ännu lite fräschare.
Men nu kickar vi igång den här höstlovs-tisdagen på riktigt tycker jag!
Ha det gott!! :-)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar