============================================================

lördag 7 maj 2016

Löp-Lördag och Städ-Lördag

God Lördag!

Inledde morgonen segt, segt, segt, men tog mig ändå runt två varv i spåret. Premiär för nya pupporna! :-) Jag sprang varken snabbare eller snyggare, men det var mer bekvämt i alla fall, så det var ju bra tycker jag.

När jag kom hem blev det frukost för hela familjen, och sen var det dags för städdag MAJ. Maken tog hand om det övre badrummet, och sen har han varit ute och tvättat altanen sedan dess. Barnen städar sina rum och jag kör det vanliga rejset - plock, tvätt och kök...

Omröstning om middagen vanns av mig - så det blir så här idag:


Så om ett par timmar, när det får vara slutstädad här hemma, åker jag och veckohandlar. Och då blir det inhandling till middagen också.

Sen blir det väl mer trädgårdsfix för mig i eftermiddag, skulle jag tro. Igår kväll klippte jag ner rosor och lavendel så det stod härliga till. Rev mig överallt, känns det som, men det behövdes verkligen. Fick också ner alla plantor jag fick häromdagen. Om de överlever får vi väl se, men nu har vi i alla fall tagit hand om dem på bästa sätt. :-)

Jaja... Nu lite mer iskallt vatten, och sen på't igen då. Dottern har städat och städat och städat men vekar aldrig gå i mål... Hon har alldeles för mycket prylar. Och sen har hon oftare kompisar här som river och sliter ut allting, så hon har ju bra mycket sämre utgångsläge än Sonen, som varit klar i snart två timmar redan. Så jag ska hjälpa henne nu på slutet, så hon också får lite ledig lördag.

FRIDENS!

Inga kommentarer: