============================================================

onsdag 14 december 2022

Status: It's aliiiiiiive!

 
Än lever hon, Kärringa!

Fyfan Covid är ju inte jättekul alltså. Men ändå - jag hade nog trott att det skulle vara ännu värre.

Jag har haft rejält hög feber i flera dagar. Jag har hosta. Jag är jäkligt trött och snorar som en tok. Men jag har sluppit halsont och jag har inte upplevt hostan så illa som jag förväntat mig. Det kanske mer handlar om att jag haft en väääääldigt hemsk föreställning om hur hostan ska vara. Eller också har jag haft tur. Jag hostar absolut. Mycket. Men jag trodde att det skulle vara en annan hosta så att säga. Dessutom har jag inte haft några problem med andningen alls. Ja, jag blir ju andfådd bara av att gå upp på övervåningen, men det är ju som vid en flunsa också.

Jag känner just nu i princip ingen smak eller lukt. Det kan dock lika gärna bero på att jag snyter mig KONSTANT och använder massor av nässpray. Sånt f*ckar upp. Det vet vi ju.

Jag hoppas kunna jobba lite i morgon. Det är då dag fem med Covid så jag är fortsatt hemma för att hindra smitta, även om jag skulle vakna upp HELT symptomfri i morgon.


Jaja. Jag må ju säga som så att jag personligen är väldigt glad att jag tagit mina tre sprutor. För frågan är hur 17 jag hade mått annars...?!

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
 
EDIT:
Som grädde på moset, eller kronan på verket, så fick jag här på eftermiddagen ett nytt kraftigt magknip. Tänkte bara att "fan vad tröttsamt" och gick dubbelvikt till badrummet. Väl där kom den där hemska smärtan som jag känner igen alltför väl. Snart satt jag där, med huvudet hängande så långt ner mellan knäna som jag vågade, med sus i öronen, flimrande synfält och stickande fingrar, och bara försökte undvika att svimma.
Jag kunde inte få fram tillräckligt med energi och fokus att ens ropa på Maken för hjälp.  ALL min kraft gick åt till att föröka andas och så snabbt som möjligt komma ner i liggande för att undvika att svimma.
Den jäveln var det ett tag sen jag behövde uppleva faktikst. Måste ha gått några månader sen sist. Jag hade nästan trott att den skiten var borta för gott men NÄHÄ! SÅ kul ska vi tydligen inte ha.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blev orolig när du inte uppdaterade ❤️

Hafen75 sa...

❤ !!

Vad fint!
Jag är absolut igenom det värsta. Har ingen feber längre och så länge inte Coviden kommer tillbaka - har hört att den kan göra det - så lägger jag den här erfarenheten till handlingarna nu.