============================================================

lördag 8 april 2023

♡ Vårtecken ♡

Jag VET att vi kan och säkerligen kommer att åka på bakslag, men det är banne mig najs att kunna känna att solen värmer för en gångs skull!

Idag har vi haft 12-13 grader här i solen. Uterummet har till och med varit för varmt för att man skulle orka sitta där!

Men vi har sett knoppar på syrénbuskar, vi har sett en smått förvirrad geting, eller möjligen ett bi, spankulera ute på trädgådsmöblerna, och vi har torkat tvätt ute i solen - underbart!


En paus i solen.


Maken sov ute i stugan på baksidan i natt. Dels var det för att vi andra skulle slippa tassa på tå hela dagen, men det var också för att undvika att bli väckt stup i kvarten när påskkärringar ringer på dörren.

Nu har vi ju haft exakt NOLL kärringar här hittills såatte.... 😂

Men det var såklart skönt för oss andra att kunna leva på "som vanligt" idag, utan oro att väcka honom. Han hade sovit jättebra där ute, så han gör likadant i natt har han bestämt. ♡

Aja. Det är ju skit att han ska jobba bara kvällar och nätter hela april, men förhoppningsvis kan det visa sig i lönekuvertet i maj. Det är ju en tröst i alla fall, med tanke på hur åt helvete allting verkar gå i samhället just nu.



Själv skulle jag, apropå pengar, behöva uppdatera garderoben lite. Jag tycker inte att någonting av det jag redan har är snyggt eller bekvämt längre. Det gick till och med så långt att jag googlade "kläder som passar kort och tjock kvinna". Fatta desperationen...?!

Fick då upp tips att inte ha för stora, bylsiga kläder då man bara ser ännu större ut. Men man ska heller inte ha så tajta kläder att valkar syns. Man ska inte heller ha ränder på bredden, blommor eller andra stora mönster. Bäst är enfärgat från topp till tå. Och kläderna ska inte ha några detaljer som riskerar att dra blicken till problemområden som bröst, mage eller rumpa. Rent generellt var väl slutsatsen att man ska göra sig så osynlig som möjligt helt enkelt. "Ta inte plats och utrymme från smalisar och snyggon!" alltså.

Oooookej.... det blir väl... Nämen alltså... langa hit en jävla tunna då så kan jag hoppa in i den då bara?

Samtiden ändå va?
Fyfan.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag var på jakt efter en ny bikini förra helgen. Slutade med att jag googlade nudiststränder utanför Sverige!

Hafen75 sa...

Haha! Bikini har jag gett upp. Tyvärr.