============================================================

måndag 14 augusti 2023

☆ Återkomsten ☆

Idag var det åter till verkligheten igen dårå!



Haha! Fyfan...

Var klarvaken 04.15 redan och skallen var i full gång med tusen saker jag skulle komma ihåg att kolla upp/göra/prioritera när jag kom till kontoret.

Jag har jobbat lite under semestern, ungefär en dag per vecka, men har också varit O-TE-ROLIGT strikt med vad jag gjort och inte gjort på min ledighet. Min inkorg innehöll igår 230 EXTREMT noga prioriterade mail som jag valt att ta tag i först vid återkomst till semestern.

Jag har jobbat på i rejält tempo idag, fått en hel del gjort och jobbat ner listan, men gissa hur många mail som låg i inkorgen när jag gick hem idag!?

Japp - 230 stycken!! :-D

🎶🎶 "... näver-ending-stååååååry....." 🎶🎶

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆


Det är ju fler än jag som känner en makalös längtan redan nu efter nästa sommar, märkte jag idag. Den passerade sommaren vi haft lämnade ju verkligen en del att önska.

Vi siktar på att försöka åka till USA nästa är. Sonen har chans att tävla i VM i disc-golf, och det vore ju jäkligt coolt att uppleva. Så om VM ligger ungefär som vanligt, nånstans runt 5-8 juli, så kan vi börja där och sen åka till Boston och kusinerna, tänkte vi. Vore såååååååå kul!! ♡ Vi har inte setts sedan de var här sommaren 2018 så det är inte som att vi okynnes-flyger världen runt i tid och otid. Så jag tänker INTE låta mig flyg-skammas!

Nu måste jag försöka sova. Min mage har dock redan aviserat att den tänker ge mig en utmaning och låt mig säga så här - fortsätter den på det här viset så kommer jag inte att få en blund i natt....! Shit vad pigg jag kommer att vara i morgon... ;-)


♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡