============================================================

torsdag 3 augusti 2023

☆ Semester23 - dag20 ☆

Alltså KLAGA ska man ju inte men...
Jag känner verkligen att sommar-semestrarna på senaste tid INTE har levererat.

2018 - Kanonsommar! Värme, bad, släktbesök från USA. Fantastisk.

2019 - Toppsommar med vecka i Spanien och gott om både sol, vila och bad även hemma.

2020 - BORDE varit bajs-sommar pga pandemin men faktum är att om man kikar på 2020 i förhållande till både 2021, 2022 och 2023 så var det rätt najs ändå. Mitt i allt. Mycket häng i utomhuset räddade alla sociala sammankomster. Vi gjorde alla något ganska bra av en rätt kass situation.

2021 - Makens rygg hade gått sönder i februari och hela våren var ett jävla mörker som jag så här i efterhand inte riktigt minns hur jag orkade mig igenom. Säkert inga andra fel på den sommaren, annat än att jag var så slut att jag inte hämtade mig ens under ledighet.

2022 - Köksrenoveringen from Hell, toppad med att Makens rygg gick sönder (igen) och han blev sängliggande och sjukskriven (igen). Själv hamnade jag efter en veckas eskalerande problem i en ambulans mot akuten med smärtsamt njurstensanfall. Jag jobbade väldigt mycket på semestern efter en turbulent vår, och var absolut inte i form när hösten drog igång.

2023 - Vädermäsaigt en EPISK skit-sommar. Vi har knappt nån ledig tid ihop, och det är i mitt tycke alldeles för mycket tjafs när vi väl ÄR samlade. Tonåringar möter trötta och griniga föräldrar är ju inte recept för framgång...


Igen - alla dessa somrar har ju SÅKLART innehållit massor av fina och bra saker också. Det är väl mer den där samlade känslan som inte riktigt når upp till mina ändå rätt låga förväntningar. Och det är lite sorgligt faktiskt.


Med en sån här dålig sommar och uppladdning inför hösten så behöver vi sätta upp lite saker att se fram emot under hösten för att orka, tror jag. Men vad...? Det är frågan... Tips...?

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Trist inlägg om trista känslor får avslutas med lite sköj jag plockat upp på nätet. :-)





☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skriver under på att det varit en skitsommar vädermässigt. Har bokat en resa helt själv under höstlovet. Barnen får hänga med mina föräldrar för en massa mys och skoj. Medan mamman ska dricka cava och sola topless i lugn och ro bort från alla måsten 🤪😅

Hafen75 sa...

Herregud - Dröm!!! 🤩