============================================================

lördag 2 september 2023

♡ Ledig! ♡

Efter ett par av de tuffaste veckorna på året valde jag att ta ledigt den här helgen. HELT ledigt. Utloggad och urladdad.

Sonen är ju borta hela helgen på tävling så igår var det bara vi andra tre. Jag lagade en pasta med pancetta och vitlöksbröd. Gott! Och senare på kvällen  blev det säsongsavslutning av "The Boys" - en av de absolut konstigaste serier jag sett tror jag. Ever.




Maken jobbar nu kvällspass ett par dagar så han åker mot Kungliga Hufvudstaden redan 12.30 om dagarna. Så nu är det bara jag och Dottern i helgen.

Vi tog med oss en av hennes kompisar och åkte på liten shoppingtur mitt på dagen. Det vi hade sagt var att vi behövde köpa en massa hårsnoddar, så vi åkte till Normal. Och inte helt otippat kom vi hem med mer än bara hårsnoddar....




Dottern köpte en del eget men jag kom hem med framför allt lite hudvård. Och näsdukar. Jävligt bra grej att ha hemma, i bilen och i väskan.

Sen var vi förbi Hööks och köpte handskar och nya ridstrumpor. På torsdagens ridlektion fick Dottern rocka sockorna då hon bara hittade två olika som var hela och rena. Och även om jag älskar att rocka sockorna så var det ju en tydlig signal att det var dags att uppgradera... ;-)

Eftersom boysen är borta idag passade vi tjejer på att äta lax till middag. Så jävla gott!



Jag är för övrigt på gång och ska shoppa lite nya kläder igen. Alla försök till att hitta något fint i butik har ju gått... jamen... sådär, kan man väl säga. Jag har därför nära NOLL förtroende för att det här online-försöket ska lyckas. Men jag måste ju prova. Jag är DESPERAT att hitta något snyggt nu!

Det här är några av de saker jag plockat ut. Snygga på bild, men frågan är hur det kommer att se ut på MIG?

Jag är tveksam.



Och NEJ det är inte jag som går med håven, jag HAR verkligen svårt att hitta kläder som sitter snyggt på min kropp. Jag är för stor för min längd. Alltså jag behöver upp i storlek för att få plats men alla byxor blir med större storlek också längre. Som att vi blir LÄNGRE bara för att vi blir tjockare?

Så ingenting passar. Tyvärr.

Och jag FATTAR att jag inte är smal. Jag FATTAR att inga kläder i världen kan få mig att se smal ut. Det är inte det jag är ute efter heller. Men det vore trevligt med en design som i alla fall inte accentuerade pås-magen och gjorde den ÄNNU MER synlig, liksom. Eller är det helt omöjligt?

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

1 kommentar:

Anonym sa...

Den grå klänningen ser fin ut. Den kan inte bli fel tror jag.

Mitt problem är att jag inte har några tuttar att prata om. Kan inte ha något som sitter löst. Hänger bara som på en galge. Böjer jag mig framåt blir det full insyn ner till naveln 😬☹️

Fan att våra kroppar ska ställa till det för oss!