============================================================

måndag 11 december 2023

☆ Pjuh...! ☆

 
Vilken dag!

Inledde morgonen med att allt liksom bara gick fel?

Kläderna jag hade tagit fram blev t ex plötsligt alldeles för varma för från f*king INGENSTANS hade vi hela 22 grader inomhus när jag gick upp!

Blev helt svettig och ba "HELVETTE - här kommer klimakteriet!" och nu säger jag inte att det är fel. Jag säger bara att när jag bytte ut den KALAS-tjocka stickade polotröjan som jag precis hade krånglat på mig så blev det genast mycket bättre.

Men sen pajjade hela fejjan också. Asså jag sminkar mig inte jättemycket. Det är ganska basic. Men jag har mina rutiner och jag har mina produkter. Och i morse vette 17 vad som hände men det blev bara skit allting. Krämer satte sig aldrig, smink rann och det blev fula märken överallt. Helt sjukt?!

Så när jag väl kom iväg till tåget fick det bli en halvtimma senare än vanligt. Jag är ändå först av alla och på jobbet före åtta så ingen panik eller så. Bara.... irriterande. Ingen topp-start på dagen, nej.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Häromdagen frågade Dottern mig - vi satt och kollade på filmen Inception - vilken skådis jag tycker är snyggast. Man inser ju då, när frågan liksom ställs på sin spets, att man ändrat preferenser lite med åren. Jag menar, en gång i tiden skulle jag säkert ha sagt... nä inte Leonardo DiCaprio kanske men... Brad Pitt...?

Men efter en del funderande kom jag fram till att just nu - det ändras säkert med åren det också - så är det nog de här tre:


Henry Cavill, Jensen Ackles & Matt Bomer


Jag vet inte jag men... ser det inte liiiiiiiite ut som att jag kanske, eventuellt har en "typ"...? 😅

Och nej. Detta är SÅKLART inte nån freebee-lista. Då hade ju det tredje och namnet varit lite onödigt. Så att säga.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

1 kommentar:

Anonym sa...

Ingen dålig lista 😍

Slötittade på en film när jag var lite låg. Dök upp en snygg kille, googlade och han var född 1991😬. Lika bra att förtränga det namnet tänkte jag men det hög nästan till i livmodern 🤭