============================================================

fredag 28 april 2017

Provtagnings-fredag och "snygga barn"

God Freeeeeeeedag!

Precis hemkommen från provtagning på lokala läkarmottagningen. Nästa fredag ska jag träffa kirurgen igen. Jag tycker ändå att jag just nu mår ganska bra - bortsett tröttheten - så jag tror att mina värden kommer att vara rätt normala. Kanske inte helt, men nära nog. Undrar om jag hinner se provsvaren på Mina Vårdkontakter innan mötet nästa fredag...? Kan ju vara bra... Eller dåligt också förresten. Vad vet jag? Jag är ju ingen doktor.

När jag satt och väntade på min tur att lämna prover kom det in en man i tidig 50-årsålder kanske, och han såg INTE pigg ut...! Han kunde knappt gå, och han flämtade och hyperventilerade och jag trodde på riktigt att nu dör han!! Han fick såklart hjälp på en gång - trots att det här inte är en akutmottagning - och jag hoppas verkligen att han mår bättre. Det var så otäckt att se...

Det blev ingen löpning för mig igår, eftersom jag var hos tandläkaren med Sonen i stället. Och idag blir det inte heller något, för jag måste ta lunchrasten till att handla. Så någon runda under helgen får det bli i stället.

Det gick bra hos tandläkaren. Båda tänderna de kikade på är ju mjölktänder, och de kommer att lossna. De röntgade för att se att de bakomliggande tänderna inte var skadade, och allt såg bra ut. Och så avslutade tandläkaren med att säga till Sonen: "... och du borde bli skådespelare - du är så snygg!"

HAHA! Va?! Det var väl en lite otippad kommentar ändå?! 😂

Avslutar med en bild av min andra "snygging", i stallet igår! Hon var så tjusig i matchande svart och blått. Byxorna har blå text, och ridstrumporna som inte syns i bild är svart- och blårutiga. 💖

Skönt att slippa vinter-ridkläderna nu!

Hoppas att ni får en fin fredag! Här skiner solen och jag känner direkt att både humör och energinivå ökar bara av det! Heja våren!

💗 💗 💗 💗 

Inga kommentarer: