============================================================

lördag 15 augusti 2020

Dag 29: Slo-Mo

Nämen vill ni höra vad den här stjärnan lyckades med igår då?!

Jo. Efter att vi haft en skönt-slapp-i-soffan-kväll enligt den princip vi tillämpat hela semestern skulle jag plocka undan disken från soffbordet. När jag gjort det skulle jag bara plocka ihop mig själv och gå och lägga mig. Jag skulle bara hitta min mobil, som jag hade i handen precis innan jag plockade undan disken. Men på ungefär 15 sekunder försvann den alltså. Puts väck! Letade som en jävla galning men NOPE! Jag letade till och med i soporna! Men SÅ jävla dum i huvudet KAN man ju inte vara! Eller hur?!

Nä. Det kunde jag ju inte. Men väl så DUM I HUVUDET att jag lyckats lägga mobilen i slasken, under den disk jag just plockade undan!

Jo. Det är sant...

Jag fick meddelande av telefonen att det var fukt indikerat i USB-porten så jag fick ENTE ladda den! Jag stängde av den, la den platt bredvid sängen, och bad en stilla bön innan jag somnade.

I morse var den igång! Men knappt... den SKREK efter laddsladden, då batteriet var nere på 5%... Pjuh!

☆☆☆☆☆☆☆

Vi skulle ju iväg på fotbollsmatch idag, men det visade sig att motståndarlaget sent igår kväll dragit sig ur serien. Så det blev ingen match. I stället har jag försökt få den här dagen att gå så låååååångsamt som möjligt. Jag vill INTE att semestern ska vara slut!

Här kommer en bildserie från dagen. Så fattar ni nog exakt hur lååååååångsam dagen varit. 😂






♡♡♡♡♡♡♡

Inga kommentarer: