============================================================

fredag 6 september 2024

☆ Vilken vecka... ☆

Planen var att den här veckan skulle vara i princip som alla andra veckor. Kidsen skulle vara i skolan. Jag och Maken skulle jobba. Jag skulle röja, tvätta och städa. Preppa inför hösten. Vi skulle kika på takpanel som ska sättas upp inne. Maken har en lång ledighet snart, och han vill ha lite projekt att jobba med.

Och visst. Vi har jobbat. Och barnen har gått i skolan. Men vi har också varit på Akuten med Loppan. Hon har lämnat flera rör blodprover, och hon har genomgått röntgen. Vi har också sedan dess alla gått med en klump i magen, i väntan på magnetröntgen och vilket resultat den eventuellt kommer att visa.

Det är knepigt att fortsätta som vanligt när halva hjärnan befinner sig i ett helt annat läge och är upptagen med både katastroftankar och lugnande resonemang. Men man försöker så gott man kan i alla fall.

I morgon ska vi till Stora Sjukhuset och Magnetröntgen. Hon är nervös. Vi alla är nervösa. Men ingen av oss är speciellt oroliga för själva röntgen. Den är en enkel men långtråkig sak. Men vi är alla nervösa för samtalet som ska komma med resultatet 

Så nu jobbar min krishantering för fullt. Alla som känt mig ett tag vet vad det innebär. I stället för att försöka FLY från det jobbiga (samtalet) så försöker jag att se det som en vägbula jag bara måste över. För hur mycket jag än strävar emot så kommer samtalet att komma. Tiden kommer inte att stanna. Just detta är ju lite speciellt eftersom det som sägs i samtalet kommentar vara avgörande för om jag kan se det hela som något jag "bara ska förbi", eller om det bara är en jobbig sak av många på vägen framåt. Men jag gör så gott jag kan helt enkelt.

Så med tanke på hur veckan varit så tänker jag att helgen blir rätt lugn. Jag kommer inte att orka speciellt mycket, gissar jag. Men jag kommer 100% att heja på Sonen, som tävlar. Det är en tre dagars tävling som inleddes idag och som avslutas på söndag. Han var ganska nöjd med dagens insats, men siktar högre i morgon. Vi får se om det håller. * fingers crossed *

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡



♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

1 kommentar: