============================================================

söndag 24 mars 2024

♡ Lördagens ♡

Sååååå... Det blev lördag till slut.
Och det blev KÖÖÖÖÖÖÖTT-kväll till slut.

Igår tog jag med Maken till affären för att handla all mat inför kvällen. Ofta fixar jag allt själv efter att vi bestämt vad vi ska bjucka på. Men igår hade vi inte kommit fram till något. Så vi åkte ner ihop. Och det var ju så himla trevligt att går runt där och snacka ihop oss och dividera fram och tillbaka.

Vi landade till slut i att vi skulle göra en ryggbiff i bit i ugn och servera potatisgratäng och grönsaker till. Ryggbiffen är ju jäkligt fin alltså! Är vi ute och käkar tar jag i nio fall av tio biff hellre än t ex entrecote som ju är ett härke till köttbit om man frågar mig.

Efterrätten blev en enkel "plocka-ihop-själv"-buffé med glass, grädde, banan, maränger, salta jordnötter och choklad/kolasås. Så lätt. Och så gott!




Lilla Mammas servis fick komma fram igår också. ♡ Det är ju alltid lite knöligt eftersom den ska handdiskas, men den är ju så himla fin! Och Lilla Mamma sparade och gnetade hela livet och när hon fick köpt den här servisen  så var hon SÅ nöjd, glad och stolt. ♡

Efter middagen avlägsnade sig det ena gänget. De behövde hem då dottern i familjen skulle upp tidigt för att åka till helgjobb idag.

Vi två sällskap som var kvar gav oss på min julklapp - spelet HITSTER. Man ska alltså med hjälp av QR-koder och en koppling till Spotify placera låtar från ett 100-årigt spann på en tidslinje. SVINSVÅRT även på den "enklaste" nivån. Men också väldigt roligt!


Idag blir det mest att chilla och städa (diska) efter gårdagen. Men på eftermiddagen ska vi iväg till ett par vänner på fika.

Sen ikväll lär det bli rester-middag (det blev gaaaaaanska mycket potatisgratäng över) och "Robinson".

Fan det är ändå sjukt att i denna era av självdöende reallity-TV så håller ju ändå "Robinson" fortfarande? Det är människor man älskar att hata, tuffa tävlingsmoment och gruppdynamik som aldrig förr!


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Inga kommentarer: