============================================================

onsdag 17 juli 2024

Update: Tulsa

Idag drog tävlingarna igång. Maken gick Caddie och jag och Dottern kickade tillbaka på hotellet. Kände att värmen här blev för mycket framför allt för henne. Men i morgon ska det bli runt 30 och lite mer mulet så då tänkte vi hänga med allihopa.

Det var ett happening på en FoodMarket ikväll så vi käkade nån form av kyckling där. Igen. Helvete vad de gillar kyckling här! Och friterat!? Jag LÄNGTAR efter pasta, kött och grönsaker!

Maten kunde beställas in i 6 olika krydd-sryrkor, där 1 var "original" och 6 var "you'll have a rough day tomorrow".



Sjuk story by the way:

Igår när vi var på banan och rekade så avvek jag och Dottern efter en stund. Värmen blev för mycket. Så vi tog oss upp till parkeringen och hittade en bänk i skuggan där vi satt och pustade ut och hämtade andan.

När vi satt där kom det en kille och slog sig ner. En disc-golfare. Han var väldigt social och pratade och ställde tusen frågor. Om allt från disc-golf till Sverige och hästsport. Nice guy.

Vi skiljdes åt efter en stund och han sa "a men då kanske vi ses på invigningen ikväll då". Det gjorde vi inte. Trots våra knall-gula Sverige-tröjor så stack vi nog inte ut tillräckligt. ;-)

Klipp till idag. Sonen och Maken kom hem. Trötta och svettiga. Men vi tog oss till slut till FoodMarket. Där skulle Sonen sluta upp med de tre han hade spelat ihop med. Och helt plötsligt stod samma kille där! Mitt framför oss! Och han ba " Hej igen! Ja vi har spelat ihop idag, jag och din son!"

Men asså VAD E ODDSEN?

De är 144 ungdomar i samma klass. Grupper om 4 lottas fram första dagen. Och just dessa två hamnar i samma grupp?!

Hur sjukt?! :-D

I morgon blir det tre nya han spelar med. Två amerikaner och en japan. Han skaffar en hel del nya kompisar på det här äventyret! ♡

Nu gör vi kväll och laddar om inför morgondagens tävling. Håll tummar och tår!

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡


Inga kommentarer: